Maling av fasade Drammen

Maling av fasade Drammen

Har malingen på fasaden begynt å skrelle av? I Fasader Viken har vi lang erfaring med ulike fasadearbeider, inkludert maling av fasader i mur, tegl og treverk.

Har malingen på fasaden begynt å skrelle av? I Fasader Viken har vi lang erfaring med ulike fasadearbeider, inkludert maling av fasader i mur, tegl og treverk. 


Hvorfor er det viktig med korrekt utført maling av fasaden? 


Malerarbeid utført korrekt beskytter fasaden mot både vær og vind, men for at dette skal ha god effekt er det viktig med nøye utført forarbeid. Om det blir slurvet med forarbeidet vil det ikke ta lang tid før den nye malingen begynner å skrelle av. Dette betyr at du må gjøre nye investeringer med kortere tidsrom. 


Fokus på riktig fremgangsmåte 


Når vi snakker om maling av fasader gjelder det å ha fokus på riktig fremgangsmåte. Hos Fasader Viken møter du dyktige malere som kjenner godt til de utfordringene som kan oppstå under malearbeidet, og vet hvordan de skal finne effektive løsninger som sikrer at malerarbeidet går riktig for seg. 


Vi i fagmiljøet kjenner godt til viktigheten med en grundig gjennomført analyse før selve arbeidet kan settes i gang. Først og fremst må underlaget kartlegges for å vite hva slags behandling og maling som skal benyttes. Videre må vi se på riktig valg av farger. 


Avgjørende faktorer for vellykket fasademaling 


Det kan være flere faktorer som er avgjørende for det endelige resultatet når det kommer til maling av fasader. Det er viktig å huske på funksjonen til malingen. For mange bygg vil det være nødvendig med en diffusjonsåpen maling. Om malingen ikke er diffusjonsåpen kan det fort samle seg fukt i selve muren som fører til at malingen skaller av fortere. 


Er det snakk om pussfasader kreves det at vi finner frem til kvaliteter som er tilnærmet lik den opprinnelige pusstypen. Gjør maleren feil valg her vil heller ikke resultatene kunne bli like gode. Jobber vi med pussfasader vil det også være viktig å fjerne alt av løs kalakpuss før vi kan starte på malearbeidet. 


Snakk med oss om du trenger hjelp med maling av fasaden


Holder du til i Drammen eller i nærheten? Vi i Fasader Viken kommer gjerne på oppdrag for å male fasaden. Bestill en befaring fra oss i dag!