Mur og fasade Drammen

Mur og fasade Drammen

Trenger du hjelp med mur og fasade i Drammen? Vi kan stille opp til oppdrag i hele Viken!

En murfasade er et godt valg for det norske klima, da det både er vannavvisende, krever minimalt vedlikehold og kan utarbeides på mange ulike, arkitektoniske måter.  


Trenger du hjelp med mur og fasade i Drammen? Vi kan stille opp til oppdrag i hele Viken!


Vi er spesialister på å levere skreddersydde fasadeløsninger i murstein. Vi har mange års erfaring og et dyktig team av fagfolk som er klare til å hjelpe deg med å realisere ditt neste fasadeprosjekt.


Fasadearbeid med mur 


Vi tilbyr et bredt utvalg av fasadetjenester, inkludert murpussing, rehabilitering av gamle murfasader, reparasjoner av skadede områder, og tilpassede design. 


Vi jobber utelukkende med leverandører av høy kvalitet. 


Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og vi jobber hardt for å skape et resultat som er både funksjonelt og estetisk tiltalende.


Vi er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av murstein i ulike farger, størrelser og teksturer. Vi bruker kun de beste materialene og verktøyene i bransjen, og vårt team av fagfolk er godt trent og erfarne i bruk av det nyeste innen mur og puss. 


Vi kan hjelpe med det meste innen murfasader 


Det er flere typer arbeid som kan forbindes med murfasader. Her er noen eksempler:


Murpussing


Dette innebærer å påføre et lag med puss på overflaten av muren for å gi den et jevnt og jevnt utseende. Puss kan beskytte muren mot fuktighet og skade og kan også forbedre isolasjonen av bygningen.


Reparasjon av murfasade 


Murfasader kan være utsatt for skader over tid, for eksempel sprekkdannelser eller flassing av overflaten. Reparasjonsarbeid kan omfatte å erstatte skadede murstein eller pusse overflaten for å gjenopprette utseendet og integriteten til fasaden.


Rehabilitering av murfasade 


Dette kan innebære å restaurere en gammel eller historisk murfasade for å gjenopprette dens opprinnelige utseende og forbedre dens strukturelle integritet. Fasaderehabilitering kan omfatte reparasjoner, murpussing, rensing av overflaten, og utskiftning av skadede deler av fasaden.


Vedlikehold


Det er viktig å utføre regelmessig vedlikehold på en murfasade for å sikre at den holder seg i god stand over tid. Dette kan omfatte jevnlige inspeksjoner, reparasjonsarbeid, rengjøring, og eventuelt overflatebehandling eller impregnering for å beskytte fasaden mot fuktighet og værpåvirkning.


Arbeidet som er forbundet med murfasader vil variere avhengig av fasadens alder, tilstand, og utseende. Det er viktig å velge en erfaren og kvalifisert entreprenør som kan hjelpe deg med å utvikle en vedlikeholdsplan som passer til dine spesifikke behov og budsjett.


Murfasader: Vi hjelper deg med det funksjonelle og estetiske 


I arbeid med murbygg sørger vi for at fasaden er beskyttet mot klimatiske og mekaniske faktorer. Videre hjelper vi deg å skape eller opprettholde et flott arkitektonisk uttrykk. Vi er nøye med å ta hensyn til dine ønsker for farge og tekstur.


Enten du er bevisst eller ikke vil det estetiske uttrykket til bygget ha en innvirkning på deg. Det er derfor viktig at arbeidet som utføres i forbindelse med  murfasaden er skikkelig utført, og sørger for at fasaden holder seg like flott år etter år. 


I Fasader Viken har vi lang erfaring med fasader i mur og puss. Vi vet hva som kreves for at din fasade skal stå i lang tid! 


Befinner du deg i Drammen eller andre steder i Viken? Ta kontakt med oss i dag om du trenger hjelp med muren på bygget ditt.