Tjenester

Tjenester

TOTAL FASADE LEVERANDØR

Total fasade leverandør. Vi jobber i Oslo, Sandvika, Asker, Drammen og Vestfold områder. 

Har du en prosjekt, så ta kontakt. Vi vil gjerne komme på befaring.

Mur & Puss fasade

Mur og puss fasader


Vi i Viken fasader murer og pusser hus fasader. Dette er en gammel teknologi som er her for å bli. Denne teknologien passer perfekt om du ønsker å etterisolere din leca eller murhus eller bare ønsker å gi et nytt og fresht utseende. Mange forskjellige farger og variasjoner, kan kombineres med murstein eller natur stein vegger.

Fasade kledning - tre fasader

Fasade kledning - tre fasader


Vi jobber med alle typer tre fasader og kledninger. Vi importerer også varme eller brannbehandlet tre. Vi har mye erfaring med ubehandlede tre fasader og impregnerte fasader, som har lang levetid er og er både miljøvennlig og økonomisk gunstig.

Fasade isolering

Fasade isolering


Vi isolerer fasader. Har du eldre hus, som er kaldt om vinteren eller veldig varmt om sommeren, da må du starte å tenke på isolering. Vi etterisolerer også hus. Dagens standard er mye høyere enn den var for 20 år siden.

Maling av fasade

Maling av fasade


Vi i fasaderviken.no kan male og alt om maling. Vi har erfarne malere som vil endre din hus farge på 123. Vi har fokus på detaljer og bruker kun kvalitets produkter.

Dekorelementer for fasade

Dekorelementer for fasade


Har du litt kjedelig hus fasade så bla i dekorelementer katalogen, kanskje blir du inspirert. Små detaljer gjør en stor forskjell. Har du et tradisjonelt hus som begynner å være slitt? ta kontakt med oss, vi vil renovere det til sin tidligere prakt. 

Glassfasader

Glassfasader


Vi monterer alle typer glassfasader og glassrekkverk. Velg glassfasader for ditt neste prosjekt og trekk naturen inn. Glassfasader er en riktig løsning for deg som ønsker et moderne utrykk av din bolig. Glassfasadene som kombineres sammen med tre eller steinfasader gir mer myk og naturlig utseende.

Fasade renovering

Fasade renovering


Vi har fokus på fasade renovering og rehabilitering. Vi utbedrer gamle konstruksjoner og detaljer. Vi kan fasadearbeid. Bestiller du fasade renovering nå, så sliper du større problemer i fremtiden.

Ventilerte fasade

Ventilerte fasade


Vi har mye erfaring innen montering av ventilerte fasader. En ventilert fasade er en fasadekonstruksjon med en luftspalte mellom isolasjonen og fasadekledningen. Denne spalten er åpen øverst og nederst, og kledningen har små, åpne skjøter.

VI KAN FASADEARBEID


Fasaden det er første alle ser når de kommer på besøk hos deg. Ikke utsett renovering av fasaden, jo lengere du venter, jo dyrere blir det. Begynner du å se at fasaden endrer fargen, får vannmerker eller råtner, ta kontakt med oss.