Mur & Puss fasader

Mur & Puss Fasader

Vårt fag er mur- og pussfasader.


Med pussystem lagt over Leca®  eller murvegg får du en utvendig puss som sørger for en rissfri og vakker fasade år etter år.


Pussede fasader er så å si vedlikeholdsfrie, for ikke å nevne holdbare og vakre. Pussens og sluttbehandlingens mineralske og dampdiffusjonsåpne sammensetning bidrar også til et godt inneklima for de som oppholder seg i bygget. 


Ettersom pussede fasader er vannavvisende, har lang levetid og krever minimalt med vedlikehold er det også godt egnet for det norske klima. 


Fiberpuss som brukes på fasader er fiberarmert, fleksibel kalk- og sementbasert puss som legges i to sjikt med armeringsnett.


Har du et hus bygget med Leca-blokker er fiberpussystem vår eneste anbefaling. Fasaden kan pusses etter det ferske murverket har stått i ca. 4 uker. Fiberpuss påføres i to omganger til total 8-12 mm, andre sjikt vil normalt påføres dagen etter 1. sjikt har blitt lagt. 


Til slutt får legges det en sluttbehandlingspuss eller maling i ønsket farge.


Standardfarger finnes i 99 varianter. Vi anbefaler alltid at det gjøres et prøveoppstrøk på riktig underlag, og at det blir betraktet i riktig lys.

Pussede fasader fordeler

1.


godt egnet i norsk klima

2.


meget vedlikeholdsvenlig

3.


optimal fuktsikring av konstruksjonen

4.


vannavvisende


MUR OG PUSS FASADER

Mur og puss fasader gir mye fleksibilitet. De er meget vedlikeholdsvennlig, vannavvisende og perfekt for det norske klima. 


Trenger du fasadearbeid? Ta kontakt med fasaderviken.no

Leca blokk - Puss fasader Viken

Fiberpuss for et Leca hus


Vi er stolte over at vi kun jobber med kjente og godkjente pussleverandører. Dette gir en ekstra sikkerhet for oss og våre kunder. 


Sjekk Weber-kataloger for inspirasjon til ditt neste prosjekt. 


Vi jobber iht. anbefalinger fra produsenten og tilbyr alltid garanti på jobben vi gjør.

Weber fasade farger

Weber prosjekteringsper

Weber fasadesystemer