Trefasader

Tre Fasader

Vi er entreprenører innen utvendig rehabilitering og vedlikehold.


Vi monterer alle typer trefasader og jobber med alle trekledninger og paneler. Ønsker du et oppgradert uteområde samtidig som du rehabiliterer din husfasade? Ikke noe problem! Vi kan også bygge platting eller terrasse.


Når du vurderer å bytte trepanel er det viktig å tenke på etterisolering. Har du et eldre hus, vil nok dette være nødvendig når du bytter vi trekledning. Da vil det lønne seg å gjøre dette samtidig.  


Med trefasader gir du hus, hytter og større fasader et solid og tidløst uttrykk.


Vi kan også rehabilitere trefasader, bytte deler som er råtne, og male og impregnere om det trengs. Her er ingen jobb for liten.


Vi i fasadeviken.no har kompetansen og gode referanser. Vi leder hele byggeprosessen og rydder etter prosjektet er ferdig. Bare å ta kontakt, vi ordner resten. Vi elsker å jobbe med tre og trekledning. Dette er et mykt materiale med et varmt utseende. Tre påvirkes av vær og tid, og endrer naturlig fargen sin. Ønsker du litt inspirasjon? Sjekk ut brosjyrene fra våre leverandører. 


Vi kan fasadearbeid. Vi kan også bygge platting og terrasser.

Trefasader fordeler

1.


tidløs uttrykk

2.


Tre er en fornybar ressurs

3.


naturmaterial

4.


enkelt å jobbe med


TRE FASADER

Vi elsker å jobbe med tre og trekledning. Dette er myk material som har et varm utseende. Tre påvirkes av vær og tid, og endrer naturlig fargen sin. Sjekk brosjyrer av våre leverandører og bli inspirrert.

Vi kan fasadearbeid. Vi også bygger platting og terrassa.