Ventilerte fasader

Ventilerte fasader

Vi monterer alle typer ventilerte fasader. Kledning - Tre - Panel

 

En ventilert fasade er en fasadekonstruksjon med en luftspalte mellom isolasjonen og fasadekledningen. Denne spalten er åpen øverst og nederst, og kledningen har små, åpne skjøter. Dette skaper en naturlig ventilasjon av fasaden.

 

Ventilerte fasader er en miljøvennlig løsning med tanke på at luftspalten holder varme ute på sommeren, og inne på vinteren. Dette er veldig viktig spesielt i byområder. Leiligheter som har ventilerte fasader bruker betydelig mindre strøm og har et bedre og mer komfortabelt inneklima.

 

Ventilerte fasader reduserer forbruk av kjøleenergi, som igjen bidrar til å redusere miljøbelastningen fra bygget.


Med det er det mer bærekraftig å bruke passive løsninger som støtter kjøletiltak.

Ventilert fasade fordeler

1.


optimalisering av inneklimaet

2.


enkel konstruksjon og vedlikehold

3.


naturlig ventilasjon


4.


design frighet


VENTILERT FASADE TYPER

Vi i Fasader Viken jobber med ventilerte fasader i alle typer.

Ventilert fasade med komposittplater


Fasader laget av komposittplater er en av de mest populære. Komposittplater er laget av to aluminiumsplater, med et brannsikkert minerallag mellom dem. Komposittpaneler er lette og fleksible, så bygningsfasader kan kles i komplekse arkitektoniske former.

Ventilerte fasader med kunstig stein


Kunstig stein er et svært slitesterkt materiale laget av steinsprut og sementmørtel. Fordelene med agglomeratfliser er holdbarhet, brannmotstand, presis formgeometri. Disse panelene er veldig tunge og krever en sterk støtte som en ramme i rustfrittstål.

Ventilerte fasader med glasspaneler


Glasspaneler kan være gjennomsiktige, fargede, semi-speil eller ha sine egne spesifikke egenskaper (armering, laminering, etc.). Oftest er dette skuddsikre, slag- og varmebestandige doble vinduer.

Ventilerte fasader med massivtre 


Ønsker du at hjemmet ditt skal få et unikt, varm og originalt utseende? Vi tilbyr deg en ventilert fasade med massivtre. En ventilert fasade vil gjøre hjemmet ditt ikke bare unikt, men også mer funksjonelt og holdbart.

Ventilerte fasader med fibersementpaneler


Fibersementpaneler er et miljøvennlig materiale laget av sementmørtel, armeringsfibre og mineralfyllstoffer. Den har god lyd- og varmeisolasjon. Leveres i forskjelige størelser og farger.

Ventilerte fasader med høytrykkslaminat-panel


Høytrykkslaminat-paneler er ganske populære i Europa, det regnes som et av de dyreste etterbehandlingsmaterialene for husfasader. Høytrykkslaminat-paneler produseres ved å presse trefiber og flere lag papir og impregnert med herdeplast, som gjør materialet monolitisk og reduserer muligheten for lagdeling.

Rockpanel produkter

BLI INSPIRERT

Ruukki produkter

BLI INSPIRERT